Exercici de cudornelles

January 15, 2019

 

Aquest és l'exercici que forma part del curs Nivell 1 (o una versió gairebé idèntica). Podeu veure el meu mètode preferit per a transferir les cudornelles: la guia de David Barron sobre la meva mordassa Moxon.

 

Els peus de pell girada són tallats a mida de la caixa (a la foto veieu diferents mostres sent comparades). Poso cinta adhesiva de doble cara abans de tallar el cuir, que també és un truc d'en Barron. Un ebenista amb ofici, cap dubte. N'he après molt, del seu blog, articles i DVDs i tinc algunes eines fetes per ell.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

BLOG

Language 
Please reload

Please reload

Archive
Recent Posts

February 21, 2019

February 21, 2019

February 21, 2019

January 15, 2019

January 15, 2019

September 10, 2018

Please reload

© 2016 by Germán Peraire. All rights reserved. Legal notice.   Privacy policy.

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean